Steun Egelopvang Haarlem en Omstreken

Collecte Egelopvang Haarlem van 29 augustus t/m 3 september

0
Image by Alexas_Fotos from Pixabay
Image by Alexas_Fotos from Pixabay

Van maandag 29 augustus t/m zaterdag 3 september vindt de collecteweek van de Egelopvang Haarlem en Omstreken plaats in Haarlem. Alle collectevrijwilligers komen in actie voor onze opvang en gaan langs de deuren voor een bijdrage. Steunt u ook de Egelopvang Haarlem met een donatie?

Over de Egelopvang Haarlem en Omstreken
Als Stichting met enkel vrijwilligers doen wij ons best om de egel (een inheemse, wilde & beschermde diersoort) de beste kansen te geven. Wij vangen jaarlijks 400 zieke egels op, geven veel informatie, doen aan educatie en proberen de leefomgeving van de egel te beschermen. Dat is veel werk en het kost veel geld en dat lukt nooit zonder uw morele en financiële steun.

Collecteren: online en langs de deuren
Dickie van Riemsdijk, Beheerder Egelopvang Haarlem en Omstreken: ‘Als Stichting zijn wij voor een groot deel afhankelijk van de collectes en donaties. Alle donaties zijn van harte welkom. Want egels verzorgen is een kostbare aangelegenheid. Draagt u egels en de Egelopvang een warm hart toe? Help ons met een donatie tijdens de collecteweek!

Om donaties te stimuleren en collectanten te helpen, zijn giften ook via een QR-code en via pin mogelijk tijdens de collecteweek. Tevens kunt u via onze website online doneren via onze website: www.egelopvanghaarlem.nl.

- Advertentie -