Haarlem105 maakt speciale marathonuitzending om het kerstgevoel bij Haarlemmers thuis te brengen

0

Haarlem105 piekt (0)23 uur lang. Een kerstuitzending om voor thuis te blijven.’ Onder die noemer houdt streekomroep Haarlem105 op woensdag 23 december een 23 uur durende marathonuitzending om de regio in deze tijd van corona te verbinden. Nu kerst niet live en met elkaar kan worden gevierd, brengt de omroep kerst naar de inwoners van Haarlem, Heemstede en Bloemendaal toe.

Door de aangescherpte coronamaatregelen kan er nog maar weinig en dreigt het een eenzame kerst te worden. Juist nu hebben we gezelligheid en verbinding met anderen meer dan ooit nodig. Haarlem105 brengt interviews met bijzondere Haarlemmers, sprankelende optredens, reportages uit de stad en natuurlijk de beste (kerst)muziek. Zo hoef je je huis niet uit om de kerstsfeer uit de regio te ervaren.

Erik van Muiswinkel, Dieuwertje Blok, Giel Beelen, Frénk van der Linden, Mylou Frencken, Lex Paleaux, Bastiaan Ragas, Hans Klok, burgemeesters Jos Wienen, Astrid Nienhuis en Elbert Roest, maar ook de directeuren van het Teylers Museum, Patronaat, de Stadsschouwburg en wethouders Jur Botter en Michel Rog zijn te gast tijdens de uitzending. De volledige line-up vind je op Haarlem105.nl/kerstmarathon

De presentatie en verslaggeving is in handen van de vaste vrijwilligers van Haarlem105. De radio- en televisie-uitzending start op 23 december om 17:00 uur en gaat door tot 24 december 16:00 uur. Volg het live via de radio op 89.9FM, DAB+, Haarlem105.nl/live, Haarlem105 TV en op Haarlem105.nl.

Luister Haarlem105 via
89.9 FM, Kabel: 103.3 FM
Digitaal bij Ziggo: Kanaal 918 of 738
KPN, Telfort en XS4ALL kanaal 1023
Of Haarlem105.nl/live

Kijk Haarlem105 via
Ziggo TV Haarlem kanaal 36
Ziggo TV Heemstede kanaal 43
KPN en XS4ALL TV kanaal 1323
T-Mobile kanaal 719
Of Haarlem105.nl/tv

 

- Advertentie -