Kunstcollectief JJAMMS exposeert in De Stompe Toren

0

De zes kunstenaars die zich verenigd hebben in het kunstcollectief JJAMMS herkennen zich in elkaars werk. De twee- en driedimensionale werken zijn autonoom en zijn een uiting van persoonlijke levenservaringen.

Waar de een met afval en gevonden spullen werkt met afstand en gemis, werkt de ander in zachte krijttekeningen de nabijheid en warmte van de naaste uit. En zoals de een in heldere kleuren de verwondering over het lichaam schildert, zo beeldt de ander in diverse materialen de maakbare mens uit.

De exposerende kunstenaars zijn: Jos Franke, Jolanda Kanters, Aureen Harthoorn, Marisa Buonomo, Mariël van Schravendijk en Sylvia Waterloo.

Info
De Stompe Toren is een pittoresk kerkje en ligt midden in de natuur.
Adres: Kerkweg 26, Spaarnwoude.
De expositie is te zien op de zondagen 14 en 28 juni van 12.00-16.30 uur en op zondag 21 juni van 12.00-14.00 uur.

- Advertentie -