Naar het voortgezet onderwijs met dyslexie

0

Het kiezen van een school voor voortgezet onderwijs voor je kind is nooit eenvoudig, maar wanneer je kind dyslexie heeft is het nog lastiger. Dinsdag 3 november geeft Beatrijs Brand, dyslexiespecialist en GZ-psycholoog handreikingen hoe te komen tot een keuze.

Deze informatieavond is voor ouders van kinderen met dyslexie in groep 7 en 8. De avond is te bezoeken van 20:00 tot 22:00 uur in de Bibliotheek Haarlem Centrum (Gasthuisstraat 32). De toegangsprijs bedraagt € 7,- / € 8,50 voor niet-leden. Reserveer je kaartje online via www.bibliotheekzuidkennemerland.nl.

Binnenkort kiest u samen met uw zoon of dochter een school voor voortgezet onderwijs. Waarop kunt u letten bij het kiezen van een geschikte school als uw zoon of dochter dyslexie heeft? In deze lezing krijgt u tips aangereikt zodat u weet wat u op de scholen kunt vragen. Ook wordt ingegaan op schoolbeleid en wettelijke regelingen en is er ruimte voor het stellen van vragen.

Drs. Beatrijs Brand heeft een eigen praktijk voor diagnostiek en begeleiding van leerproblemen in het bijzonder dyslexie en adviseert ouders en leraren. Zij heeft inmiddels ruim dertig jaar ervaring in de diagnostiek en begeleiding van kinderen met onderwijsleerproblemen. Meer informatie: beatrijsbrand.nl.

Info
Dinsdag 3 november, van 20:00 – 22:00 uur
De Bibliotheek Haarlem Centrum, Gasthuisstraat 32 te Haarlem
€ 7,- / € 8,50 voor niet-leden

Tickets en info via: www.bibliotheekzuidkennemerland.nl

- Advertentie -