Taalspreekuur in de Bibliotheek Haarlem Schalkwijk

0

Op dinsdag 5 januari start het Taalspreekuur in de Bibliotheek Haarlem Schalkwijk (Fie Carelsenplein 2).

Elke dinsdagmorgen van 10 tot 12 uur én elke donderdagmiddag van 15 tot 17 uur kan iedereen informatie krijgen over waar je de Nederlandse taal kunt leren of kunt inburgeren. Het Taalspreekuur is tot stand gekomen in samenwerking met de gemeente Haarlem en de taalaanbieders in onze regio.

Een Bibliotheekmedewerker helpt je op weg om een geschikte cursus te vinden. Dit kan op een school zijn, maar hulp van een vrijwillige taalcoach is ook mogelijk. We geven gratis advies en verwijzen door naar passende taalaanbieders.

Bent u zelf een taalaanbieder en is het Taalspreekuur nieuw voor u, dan kunt u ons ook benaderen, zodat wij u kunnen opnemen in ons aanbod aan taalaanbieders.

- Advertentie -