Cupcake Concert door Clavis Ensemble

0

Het Jeugd strijkorkest Clavis Ensemble uit Haarlem geeft op zaterdag 20 mei 2017 een “Cupcake Concert” in de Doopsgezinde Kerk in Haarlem, ingang Grote Houtstraat.

Kom naar deze heerlijke muzikale middag van 14.00 tot 17.00 uur, waarin tal van activiteiten zijn, ook voor kinderen. Onder het genot van de lekkerste taartjes en thee kun je luisteren naar 2 concerten: om 15.00 uur en om 16.30 uur. Er is een flashmob, een demonstratie van vioolbouwer Jeroen Elswijk, je kunt een snaar adopteren, er kan gekleurd en getekend worden en nog veel meer.

De toegang is gratis. Er wordt een vrijwillige bijdrage gevraagd (richtbedrag: €10 voor volwassenen en €5 voor kinderen).

Het Clavis Ensemble bestaat uit leerlingen viool, altviool en cello van 8 tot 15 jaar. Het is een initiatief van De Vioolschool Haarlem. Het ensemble heeft geen dirigent. Een aantal docenten van De Vioolschool speelt zelf mee.

Aan de hand van een thema wordt repertoire ingestudeerd, dat wordt uitgevoerd op bijzondere locaties in Haarlem en omgeving.