Warme WinterParade met Resto VanHarte Haarlem

0

Feestelijke afsluiting ‘Jaar van de Ontmoeting’ brengt Haarlemmers bij elkaar

Donderdag 4 januari ontmoeten 500 Haarlemmers met verschillende achtergronden elkaar tijdens een avond met diner, muziek, dans, zang en film in de Grote of St. Bavokerk in Haarlem. Het theaterprogramma wordt verzorgd door de WinterParade, het diner door sociaal buurtrestaurant Resto VanHarte. Dit nieuwjaarsdiner is gratis aangeboden door de gemeente Haarlem aan alle Haarlemmers die normaal gesproken niet zomaar uit eten gaan, omdat ze daar, door geestelijke, fysieke of financiële beperkingen, niet toe in staat zijn.

Vrijkaarten voor deze avond zijn al uitgedeeld door het Haarlemse ‘Jaar van de Ontmoeting’, Resto VanHarte, de WinterParade en de Protestantse Kerk. Er zijn nog een beperkt aantal kaarten te koop bij www.winterparade.nl. Met de aankoop van deze kaarten maakt u een avond waarop alle Haarlemmers elkaar ontmoeten, mede mogelijk. Op 4 januari in de grote of St. Bavokerk neemt het publiek plaats aan een 120 meter lange tafel waaraan gegeten wordt en die als podium dient voor een afwisselend programma met acteurs, dansers en muzikanten. Ook koks en serveersters beklimmen de tafel om het publiek te bedienen van een heerlijk viergangen-diner. Het programma wordt afgesloten met een dansje op de tafel op muziek van SilentDisco.com.

Resto VanHarte twee keer per week geopend in Coffeemania
Sociaal buurtrestaurant Resto VanHarte Haarlem is elke dinsdag en donderdag geopend in het Prinses Beatrixplein in Haarlem. Bezoek Resto VanHarte en kom mee-eten! Resto VanHarte Haarlem is elke dinsdag en donderdag vanaf 17.30 uur geopend in Coffeemania aan het Prinses Beatrixplein 51-53. Aanvang maaltijd 18.00 uur. Graag vooraf reserveren. Dat kan gratis via www.restovanharte.nl of bel 0900 900 3030 op maandag t/m vrijdag tussen 09.00 en 12.30 uur (10 ct/min). Het driegangendiner is altijd vers en betaalbaar. Kinderen zijn ook welkom.

Over Resto VanHarte
Resto VanHarte is het gezellige buurtrestaurant voor jong en oud. Bij Resto VanHarte staat een lekkere, gezonde maaltijd op het menu voor weinig geld. Tegelijkertijd kun je bijpraten met buurtgenoten en ontmoet je allerlei mensen uit de wijk. Regelmatig schuift er een buurtprofessional aan, zoals de wijkagent en geven wijkorganisaties uitleg. Ook worden er speciale thema-avonden georganiseerd. Resto VanHarte biedt vrijwilligers en stagiairs kansen om aan het werk te gaan. Samen met de donateurs vormen zij de drijvende kracht achter Resto VanHarte. Dankzij hun hulp en de steun van bedrijven en de overheid kan Resto VanHarte jaarlijks meer dan 120.000 maaltijden op tafel zetten.