Lotte van der Meulen, fluitkwartet en piano in de Zaal van Zang en Vriendschap

0

In het laatste concert van de Musilenzio-serie van dit seizoen zijn de klanken van vier fluiten en een piano te horen. Op zondagavond 8 april brengt fluitist Lotte van der Meulen een gevarieerd programma met fluitkwartet en pianobegeleiding in Gebouw Zang en Vriendschap in Haarlem.

In wisselende samenstelling zullen de fluitisten Lotte van der Meulen, Maaike Twigt, Jeannette Welp en Leonoor Wienese en pianiste Zsuzsi Borgeld werken uitvoeren van acht verschillende componisten, met onder meer werken van Bach, Tchaikovsky, Berthomieu en Mozart. Het optreden op deze muzikaal-meditatieve avond zal niet onderbroken worden door applaus, maar wel door enkele perioden van stilte. De zaal van Gebouw Zang en Vriendschap zal door beeldend kunstenaar Dick Kreuger weer op maat worden ingericht om een intieme sfeer te creëren die past bij het verstillende karakter van het concert.

Info
De avonden beginnen om 20:15 uur en eindigen om ongeveer 21:30 uur. Toegangsprijs
€ 9 (geen pin). Zaal Zang en Vriendschap, Jansstraat 74zw, Haarlem.

Het aantal beschikbare plaatsen is beperkt. Reserveren is daarom aanbevolen: info@musilenzio.nl.