Informatiemarkt Langer Zelfstandig Wonen

1

Op donderdag 17 januari 2019 is er in Haarlem Noord een Informatiemarkt over zelfstandig wonen. Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn om langer zelfstandig te kunnen blijven wonen? Op de informatiemarkt kunt u met deskundigen in gesprek over de mogelijkheden om prettig en zelfstandig te blijven wonen als u ouder wordt.

De informatiemarkt is bedoeld voor inwoners van de wijken: Krim, Kleverpark, Indische Buurt-Zuid, Bomen-, Patrimonium-, Transvaal-, Frans Hals- en Sportheldenbuurt.

U woont zelfstandig en naar tevredenheid. U kunt zich nog prima redden en u voelt zich veilig in uw woning en de buurt. Maar er kan een moment komen dat dit verandert. Uw gezondheid wordt minder, misschien gaat u moeilijker lopen of bent u meer afhankelijk van hulp van anderen. Wilt u weten welke mogelijkheden er zijn om langer zelfstandig te kunnen blijven wonen? Kom dan naar de informatiemarkt.

Info
Wanneer: donderdag 17 januari 2019
Tijdstip: van 13.30 uur tot 16.00 uur
Waar: Koningkerk aan de Kloppersingel 57
Kosten: geen.

Vervoer
Heeft u geen vervoer? Neem dan contact op met het wijkteam via telefoonnummer 023 543 0996.

Proef
De informatiemarkt in Haarlem Noord is een proef voor de wijken Krim, Kleverpark, Indische Buurt-Zuid, Bomen-, Patrimonium-, Transvaal-, Frans Hals- en Sportheldenbuurt. Na de bijeenkomst wordt gekeken of de markt verbeterd kan worden. Daarna wordt de informatiemarkt ook in de andere wijken van Haarlem georganiseerd.