Informatiemarkt Langer Zelfstandig Wonen

1

Op donderdag 17 januari 2019 is er in Haarlem Noord een Informatiemarkt over zelfstandig wonen. Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn om langer zelfstandig te kunnen blijven wonen? Op de informatiemarkt kunt u met deskundigen in gesprek over de mogelijkheden om prettig en zelfstandig te blijven wonen als u ouder wordt.

De informatiemarkt is bedoeld voor inwoners van de wijken: Krim, Kleverpark, Indische Buurt-Zuid, Bomen-, Patrimonium-, Transvaal-, Frans Hals- en Sportheldenbuurt.

U woont zelfstandig en naar tevredenheid. U kunt zich nog prima redden en u voelt zich veilig in uw woning en de buurt. Maar er kan een moment komen dat dit verandert. Uw gezondheid wordt minder, misschien gaat u moeilijker lopen of bent u meer afhankelijk van hulp van anderen. Wilt u weten welke mogelijkheden er zijn om langer zelfstandig te kunnen blijven wonen? Kom dan naar de informatiemarkt.

Info
Wanneer: donderdag 17 januari 2019
Tijdstip: van 13.30 uur tot 16.00 uur
Waar: Koningkerk aan de Kloppersingel 57
Kosten: geen.

Vervoer
Heeft u geen vervoer? Neem dan contact op met het wijkteam via telefoonnummer 023 543 0996.

Proef
De informatiemarkt in Haarlem Noord is een proef voor de wijken Krim, Kleverpark, Indische Buurt-Zuid, Bomen-, Patrimonium-, Transvaal-, Frans Hals- en Sportheldenbuurt. Na de bijeenkomst wordt gekeken of de markt verbeterd kan worden. Daarna wordt de informatiemarkt ook in de andere wijken van Haarlem georganiseerd.

Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief van Haarlem updates:
Voer je e-mailadres in:


(Geleverd door FeedBurner)