Informatieavonden in Spaarne Gasthuis over overgewicht

1

Heb je vaak geprobeerd af te vallen, maar is dat niet gelukt? Dan ben je van harte welkom op de informatieavond (3 of 10 december) van het Obesitas centrum van het Spaarne Gasthuis.

Het obesitas team kent als geen ander de nadelen van ernstig overgewicht op je gezondheid én je leven. Je hebt ernstig overgewicht of obesitas wanneer je BMI tussen de 30 en 40 ligt. Je gewicht kan je kwaliteit van leven nu gaan beïnvloeden doordat je bijvoorbeeld moeite krijgt met alledaagse activiteiten. Ook liggen grote gezondheidsrisico’s op de loer, zoals hart- en vaatziekten, suikerziekte en slijtage van je gewrichten.

Samen cirkel doorbreken
Ernstig overgewicht is zelf moeilijk op te lossen. Door goede voorlichting, begeleiding en een eventuele operatie kunnen wij samen met jou de vicieuze cirkel van overgewicht doorbreken. Zodat je weer gezond en wel van het leven kunt genieten,” aldus Maurits de Brauw, obesitas chirurg van het Spaarne Gasthuis.

Op dinsdag 3 en dinsdag 10 december 2019 wordt een informatieavond gegeven in het Spaarne Gasthuis in Hoofddorp. Wij nodigen iedereen uit die meer wil weten over de stappen die je kunt zetten naar een gezonder leven.

Info
Datum: dinsdag 3 en 10 december 2019
Tijd: 19.00 – 20.30 uur
Locatie: Kerkzaal Spaarne Gasthuis Hoofddorp, Spaarnepoort 1, 2134 TM Hoofddorp
Meer informatie en aanmelden? Klik hier.

1 REACTIE

Comments are closed.