De toekomst van ons onderwijs

0

Kamerlid Paul van Meenen (D66) komt 24 februari naar Haarlem. Reden van zijn bezoek is de toenemende problematiek in ons onderwijssysteem.

Hoewel de afgelopen jaren er veel geld extra naar onderwijs is gegaan, blijven de tekorten en de werkdruk binnen het onderwijs hoog. Daarnaast zorgen weeffouten in ons systeem voor onnodige complexiteit en groeiende ongelijkheid binnen het onderwijs.

Vandaar dat van Meenen het land door reist om in gesprek te gaan met alle betrokkenen; leerkrachten, ouders en leerlingen over de vraag hoe we ons onderwijs kunnen verbeteren. Op 24 februari doet deze “scholenreis” Haarlem aan en is iedereen welkom om op deze avond mee te praten in de aula van het Stedelijk Gymnasium.

Vanaf 19.00 staan de deuren open van het Stedelijk Gymnasium op het Prinsenhof in Haarlem. Half 8 zal het inhoudelijke programma aanvangen. Toegang is vrij, wel wordt aanmelden aangeraden via https://d66.nl/agenda/scholenreis-in-haarlem/.

Inhoud kan niet worden weergegeven door uw cookie voorkeuren!

Dit komt omdat “Google Maps” cookies gebruikt die u niet toestaat. Wilt u deze inhoud toch zien dan dient u op toestaan te klikken: klik hier om uw voorkeuren te openen.

Advertentie