Reageer op voorlopig ontwerp vervolgfase Schoterbos

1

Het Schoterbos in Haarlem-Noord krijgt een opknapbeurt. Het eerste gedeelte van het park is al aangepakt. Op basis van wensen van gebruikers, bewoners en organisaties in en om het park is een voorlopig ontwerp voor de vervolgfase gemaakt.

U kunt van donderdag 5 maart tot en met donderdag 16 april een officiële reactie (een zienswijze) geven op het voorlopig ontwerp tijdens de zogenoemde inspraakperiode.

Reageren kan op de volgende manieren:

  • Per e-mail aan projecten@haarlem.nl (vul ‘Schoterbos vervolgfase’ in bij het onderwerp)
  • Per brief aan Gemeente Haarlem, Postbus 511, 2003 PB Haarlem, t.a.v. Wimmy Hengst
  • Tijdens de inloopbijeenkomst op 16 maart met een reactieformulier

Inloopbijeenkomst 16 maart
Wilt u een toelichting op het voorlopig ontwerp of informatie over de inspraak? U bent van harte welkom bij de inloopbijeenkomst op maandag 16 maart in het Schoterhof (Plesmanlaan 10). Tussen 17.00 en 20.30 uur kunt u binnenlopen wanneer het u uitkomt.

Bekijk het voorlopig ontwerp
Meer informatie en het voorlopig ontwerp vindt u op www.haarlem.nl/schoterbos.

- Advertentie -

1 REACTIE

  1. inloopbijeenkomst op maandag 16 maart in het Schoterhof (Plesmanlaan 10). Tussen 17.00 en 20.30 uur kunt u binnenlopen. Ikzelf heb al een reactie gegeven via projecten@haarlem.nl, om aandacht te vragen voor de waterhuishouding in het Schoterbos en in de Schotertuin

Comments are closed.