Informatiebijeenkomst over borstvoeding (digitaal)

Maandag 25 januari 2021

0

Ben je zwanger en wil je borstvoeding gaan geven? Dan is deze bijeenkomst een prima start! Tijdens deze voorlichtingsbijeenkomst krijg je informatie over hoe borstvoeding werkt. Zo leer je hoe je kunt zien wanneer je baby honger heeft, hoe je je baby aanlegt en hoe je weet of je baby genoeg gedronken heeft. Ook bespreken we wat je kunt doen als het geven van borstvoeding niet loopt zoals je had gehoopt. We geven veel praktische informatie en laten filmpjes zien. Er is volop ruimte om vragen te stellen. Zo kun je een goede start maken met het voeden van je baby.

Vanwege de landelijke richtlijnen van het RIVM over het coronavirus lukt het niet om echt bij elkaar te komen. Daarom willen we je de bijeenkomst heel graag digitaal aanbieden. Dit doen wij in samenwerking met JGZ Kennemerland via het programma Zoom. Hiervoor moet je je wel aanmelden.

Datum, tijd en locatie
Datum: maandag 25 januari 2021
Tijd: 19.30-21.30 uur
Locatie: via Zoom

Aanmelden
Wil je de bijeenkomst bijwonen? Schrijf je dan in via het formulier op de website www.spaarnegasthuis.nl.
Een aantal dagen voor de bijeenkomst krijg je van ons een mail met daarin de gegevens over het inloggen en deelnemen via Zoom.

Vragen
Bel de afdeling patiëntenvoorlichting op telefoonnummer (023) 224 2060 of stuur een mail naar info@spaarnegasthuis.nl.

 

- Advertentie -