Online borrelshow: ‘Zoom in op Zandvoort’

Zaterdag 27 maart om 20.00 uur

0

‘Zoom in op Zandvoort’ geeft een exclusief kijkje achter de schermen tijdens een 1,5 uur durend showprogramma. Live vanuit een professionele studio wordt er daarnaast een interactieve quiz gespeeld, aangevuld met een optreden van de burgemeester, korte interviews en een borrelshow.

Niet de minste personen vanuit het circuit, strand, natuur en dorp spelen een belangrijke rol. Zo zal Redbull Megaloop kitesurfer Lasse Walker je meenemen in zijn voorbereiding op zo’n groot event en zie je spectaculaire beelden.

Zandvoort staat bekend om de vele diverse (sport) evenementen. Dit online event gaat een stapje verder want het laat vooral de wereld achter de schermen zien. Er wordt een uniek inkijkje gegeven op normaal niet-toegankelijke plekken op het circuit of in de wereld van fashion. De avond is voor iedereen gratis toegankelijk, leuk voor jong en oud, binnen en buiten Zandvoort. Je hoeft je niet van tevoren aan te melden want via de website www.visitzandvoort.nl kun je zo binnen komen vallen.

Winnen
Om deze avond compleet te maken kun je verschillende prijzen winnen. De te winnen prijzen zijn ingekocht bij Zandvoortse ondernemers om hen een hart onder de riem te steken. Komende weken wordt er steeds meer bekend over het programma. Volg onze social mediakanalen, dan mis je niks!

Info
Datum: 27 maart, 20.00 uur
Locatie: Online platform te bezoeken via www.visitzandvoort.nl

 

 

- Advertentie -
Vorig artikelSamenwerking MuseumTV en AT5
Volgend artikelKlimaatalarm Haarlem: “Mamma kan ik nog wel oud worden?”
redactie
De redactie van Haarlem updates zorgt er voor dat er regelmatig updates (persberichten) op deze site komen te staan. Zelf maken wij reportages, interviews of mooie fotoseries en video's van Haarlem en omgeving. Neem gerust contact met ons op als u ideeën heeft voor leuke inhoud van Haarlem updates via info@haarlemupdates.nl of stuur uw persberichten naar persberichten@haarlemupdates.nl. Vragen over advertentiemogelijkheden kunt u sturen naar adverteren@haarlemupdates.nl.