Het Oranje Comité trakteert Haarlemse verpleeghuizen

Oranje tompouces voor bewoners van Kennemerhart

0

Ter gelegenheid van Koningsdag trakteert het Oranje Comité Haarlem de bewoners van Haarlemse verpleeghuizen op oranje tompouces. Op woonzorglocatie Schoterhof, één van de vijf Haarlemse woonzorglocaties van Kennemerhart, werden de tompouces door voorzitter van het Oranje Comité Frank Heerens overhandigd aan kok Evert de Boer.

Frank Heerens: “Het Oranje comité draagt de oudere inwoners van Haarlem een warm hart toe. We zijn blij dat we, ondanks de corona maatregelen, toch een feestelijk programma kunnen aanbieden. Bij Koningsdag hoort een tompouce. En daarom bakte Bakkerij Vink en de Haarlemse Bakker er maar liefst 1573 voor de bewoners van de Haarlemse verpleeghuizen. Ook organiseren we ter gelegenheid van Koningsdag een kleurwedstrijd, krijgen Haarlemse basisschoolkinderen een speciaal buigbaar Koningsdag 2021 potlood en is er vanuit de Grote- of St-Bavokerk een livestream met muziekoptredens en een speciaal gedicht van Joshua Baumgarten. Burgemeester Wienen opent de livestream die op 27 april van 10 tot 11 uur live te volgen is via de website van Haarlem105. Alle activiteiten worden mogelijk gemaakt door de gemeente Haarlem.

Ron Zurhaar, teamleider Schoterhof: “Gelukkig zijn er, ondanks deze corona periode, veel mooie initiatieven en activiteiten die voor bewoners worden georganiseerd, zoals deze traktatie van het Oranje Comité. Onze bewoners gaan er vast en zeker van genieten!

Een verslag van Foto Ad Schaap.

 


 

 

 

- Advertentie -
Vorig artikelAanhouding voor bezit harddrugs en op vuurwapen lijkende voorwerpen
Volgend artikelHaarlem Oost proeft de ramadan-sfeer: met soep!
Foto Ad Schaap
Freelance Fotograaf & Journalist lokale media.