Aanhouding voor bezit harddrugs en op vuurwapen lijkende voorwerpen

0

Op zondag 25 april is aan de Kleverlaan een 53-jarige man uit Krommenie aangehouden omdat hij verdacht werd van het bezit van harddrugs. Ook werden vuurwapen gelijkende voorwerpen aangetroffen en in beslag genomen.

Politieagenten in Haarlem waren zondagmiddag rond 16.30 uur aan het surveilleren op de Kleverlaan toen zij twee mannen zagen lopen in de richting van een auto op het parkeerterrein, die zich verdacht gedroegen. Nadat de politieagenten hen staande hield voor controle troffen zij in de tas van een van de twee personen, een hoeveelheid harddrugs aan. Ook werden vuurwapen gelijkende voorwerpen aangetroffen. Uit de auto van de verdachte werden ook goederen in beslag genomen.

De verdachte is aangehouden en meegenomen naar het politiebureau. De harddrugs en vuurwapen gelijkende voorwerpen zijn in beslag genomen door de politie. De recherche zet het onderzoek voort.


 

 

 

- Advertentie -
BRONPolitie.nl
Vorig artikelNegen lintjes in Haarlem
Volgend artikelHet Oranje Comité trakteert Haarlemse verpleeghuizen
redactie
De redactie van Haarlem updates zorgt er voor dat er regelmatig updates (persberichten) op deze site komen te staan. Zelf maken wij reportages, interviews of mooie fotoseries en video's van Haarlem en omgeving. Neem gerust contact met ons op als u ideeën heeft voor leuke inhoud van Haarlem updates via info@haarlemupdates.nl of stuur uw persberichten naar persberichten@haarlemupdates.nl. Vragen over advertentiemogelijkheden kunt u sturen naar adverteren@haarlemupdates.nl.