Op woensdagavond heeft er een woningoverval plaatsgevonden op het Ankaraplantsoen. Bij de overval werd geweld gebruikt. Na een zoekslag in de omgeving werden twee verdachten aangehouden.

Rond 21.00 uur kreeg de politie de melding binnen. Bij de overval is een bewoner lichtgewond geraakt en zijn er diverse persoonlijke goederen weggenomen. Niet veel later werden na een zoekslag in de omgeving twee verdachten aangehouden. Het gaat om twee mannen van 24 en 20 jaar uit Haarlem. De mannen zijn overgebracht naar het politiebureau voor verhoor.

Getuigenoproep
De recherche in Haarlem doet onderzoek naar de woningoverval en wil graag in contact komen met mensen die informatie hebben over het incident.

Heeft u rond 21.00 uur iets gezien of gehoord in de omgeving van het Ankaraplantsoen? Of heeft u andere informatie over deze zaak? Neem dan contact op met de politie via het telefoonnummer 0900-8844. Informatie delen kan ook anoniem: bel dan Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

De politie neemt ook graag kennis van eventuele (camera)beelden. U kunt ze uploaden via dit formulier onder vermelding van zaaknummer: 2021229469

- Advertentie -