Stel je voor: De zon gaat bijna onder, de sterren verschijnen aan de hemel, je gaat er lekker voor zitten op een zitzak, strandstoel of eigen meegebracht kleedje. Een magische zomeravond in de frisse lucht met een fijne relaxte sfeer. Buiten film kijken op een groot bioscoopscherm met het geluid over een koptelefoon en op de achtergrond de schittering van het water van de Veerplas. Daar wil je toch bij zijn!

Alweer voor het 7e jaar organiseert Het Veerkwartier Film aan het Water samen met Outdoor Cinema. Dit jaar draaien wij 2 dagen achter elkaar een andere film.  De aanvang van de film is iedere avond 21.30 uur. De film start rond 22.00 uur. Wil je vooraf lekker een hapje eten dan kan dat. Tijdens de film is er een pauze om wat lekkers te kunnen halen. Het is vanzelfsprekend niet de bedoeling dat er eigen drank of eten meegenomen wordt.

Film
Vrijdag 22 juli 2022 I Film: DRUK
Zaterdag 23 juli 2022 I Film: The Father

Tijd
Aanvang film: 21.30 uur.
Start film rond 22.00 uur.
Kom je gezellig een burger & friet eten dat kan vanaf 19.30 – 21.00 uur.
Onze gewone keuken is open tot 20.30 uur.

Ticket
Reguliere ticket € 21.50 = film + koptelefoon + consumptie.
Reguliere ticket & burger € 38.50  = film + koptelefoon + consumptie + burger & friet.

Kaartverkoop: via www.veerkwartier.nl of aan de bar bij Het Veerkwartier.

Bij slecht weer
Bij slecht weer (regen en/of storm) gaat het helaas niet door. Check op de dag om 20 uur de website van Het Veerkwartier als je twijfelt of het doorgaat. Het kaartje is dan geldig voor een andere avond. We doen niet aan refund als je zelf besluit niet komen.

Het Veerkwartier
A Hofmanweg 62 (aan de Veerplas onder de KPN toren)
2031 BL Haarlem
023 583 43 77

 

 

 

 

- Advertentie -