Jongste auteur van Nederland (7) presenteert debuutroman

0

Lize Vermeulen, de jongste auteur van Nederland, presenteert haar debuutroman “Het gevangen meisje”. Het boek is voor geïnteresseerden te koop voor 7 euro. Lize zal met veel plezier uw exemplaar persoonlijk signeren op vrijdag 26 juni.

Het gevangen meisje is een spannende avonturenroman. Koen en Miranda gaan samen in de zomer op vakantie naar het geheimzinnige eilandje Smokkeloog. Daar woont Henk, de opa van Koen, samen met zijn trouwe hond Gaya in zijn oude juttersboerderij met de naam Juttershol. De eerste nacht vallen ze in diepe slaap, maar vroeg in de ochtend worden ze wakker van geritsel en gebonk beneden in de keuken. Ze gaan meteen kijken wat er aan de hand is! Wat volgt is een adembenemend avontuur waarbij de oplossing van elk mysterie steeds weer leidt naar een nieuwe vraag. Wie heeft alle keukenkasten leeggeroofd? Waar is Gaya? Wie zit er opgesloten in de Smokkelburcht? Wat is de code van de geheime kelder? En ondertussen steekt vanuit het westen een striemende, koude donderstorm op…

Info
Waar: Kinderboekhandel Kiekeboek, Gierstraat 6, Haarlem, www.kiekeboek.nl
Wanneer: Vrijdag 26 juni, tussen 16:00 en 17:30 uur

- Advertentie -