College door Floor van der Heijden: ‘Jump Movement’

0

Open Ochtend… een ander begin van je dag

Tijdens de Open Ochtend… van donderdag 28 januari inspireert Floor van der Heijden je tot het maken van een Jump. Iedereen is van harte uitgenodigd bij het eerste college van 2016 op donderdag 28 januari, van 8:00 – 9:00 uur, in de Bibliotheek op het station (middenperron 3/6). Het college is gratis bij te wonen op weg naar studie of werk.

De beste manier om een Jump te ervaren is om er een te doen! Trainer / coach Floor van der Heijden van FloorWorks inspireert je tot het maken van een Jump. Jump Movement is een zelforganiserende, laagdrempelige methode om je in beweging te brengen naar een (gezamenlijk) doel. Het gaat uit van je eigen kracht en motivatie en maakt je verantwoordelijk voor en trots op je eigen ontwikkeling. De kracht van verbinding staat centraal. Een Jump Movement wordt onder andere ingezet in verandertrajecten, binnen maatschappelijke projecten, persoonlijke ontwikkeling en tijdens evenementen.

Info
Donderdag 28 januari
de Bibliotheek open: 7:30 uur; College: 8:00 – 9:00 uur
Toegang gratis
de Bibliotheek op het station | Middenperron (spoor 3/6)

Meer informatie via www.bibliotheekzuidkennemerland.nl

- Advertentie -