Haarlems boek over food design

Maak kunst van je kerstgerecht

0

Goed eten wordt steeds belangrijker. Het moet niet alleen goed smaken maar er ook goed uitzien. En sommige mensen willen hun creatie op Instagram delen. De Haarlemse ondernemer Marco van Keijzerswaard laat met zijn boek Food design voor iedereen zien dat iedere thuiskok zijn gerechten kan presenteren als kunstwerken.

Hij vindt zijn inspiratie onder meer in kunstvormen als origami, ikebana en action painting maar ook in de natuur. In Food design voor iedereen laat hij zien hoe je die inspiratiebronnen kunt gebruiken voor het presenteren van eten.

Marco van Keijzerswaard is conceptontwikkelaar, designer en gepassioneerd thuiskok. Hij is al bijna 20 jaar actief in Haarlem als ondernemer op het gebied van reclame, marketing en internet, waarvan de laatste 10 jaar als eigenaar van reclame- en marketingbureau Parel & Moer. Daarvoor heeft hij in diverse restaurants gewerkt, waar zijn passie voor koken is ontstaan.

Met het merk Foodbrusher wil Van Keijzerswaard mensen inspireren die het leuk vinden om met eten bezig te zijn. Geen gedoe met moeilijk verkrijgbare ingrediënten, gewoon koken met spullen die je om de hoek of online makkelijk kunt kopen. Je hoeft niet goed te kunnen koken, je moet er gewoon lol in hebben.

Het boek Food design voor iedereen is daarmee de perfecte start voor een kerstdiner met allure. En natuurlijk een mooi cadeau voor onder de kerstboom.

Food design voor iedereen is vanaf 9 december 2018 te koop via www.foodbrusher.com. Het project staat ook nog tot en met de eerste week van december op voordekunst.nl. Door het boek nu al daar te bestellen steun je het crowdfundingproject van Foodbrusher.

Advertentie