Informatiebijeenkomst IC Café

4 oktober 2019

0

IC Café is een bijeenkomst voor mensen die opgenomen zijn geweest op de intensive care afdeling (IC) en hun naasten. Ook nabestaanden van mensen die op IC gelegen hebben zijn welkom. Tijdens de informatieve en gezellige bijeenkomst kunt u samen met lotgenoten over uw ervaringen praten onder het genot van een drankje.

Lijkt het u fijn om lotgenoten te ontmoeten en uw ervaringen uit te wisselen? Meld u zich dan aan op ICcafe@spaarnegasthuis.nl of loop gewoon binnen bij het IC Café.

Een opname op een intensive care afdeling kan voor patiënten en hun naasten een aangrijpende ervaring zijn. De opname kan soms nog lang gevolgen hebben op lichamelijk, psychisch en sociaal gebied. Thema van 4 oktober: Post Intensive Care Syndroom (PICS)

Waar, wanneer en inschrijven
Petanque Union Kennemerland (PUK), Van der Aartweg 31, 2026 ZM Haarlem.
4 oktober, 19.30 – 21.30 uur.
Inschrijven of meer informatie via ICcafe@spaarnegasthuis.nl.

Het IC café wordt 4 keer per jaar georganiseerd door de afdeling intensive care van het Spaarne Gasthuis naar het idee van de patiëntenorganisatie ICConnect.

Het IC café wordt mede mogelijk gemaakt door een bijdrage van ‘de vrienden van het Spaarne Gasthuis’.

Inhoud kan niet worden weergegeven door uw cookie voorkeuren!

Dit komt omdat “Google Maps” cookies gebruikt die u niet toestaat. Wilt u deze inhoud toch zien dan dient u op toestaan te klikken: klik hier om uw voorkeuren te openen.