Kinepolis slaat eerste paal van Haarlemse bioscoop

11

De ultieme filmbeleving komt voor Haarlemmers een stapje dichterbij nu op woensdagochtend 16-10-2019 de eerste paal van de gloednieuwe Kinepolis-bioscoop is geslagen.

Nieuwsgierige buurtbewoners die op de bouwplaats meermaals vroegen naar meer informatie over de nieuwe bioscoop, kunnen vanaf vandaag eindelijk wat zien gebeuren op het bouwterrein aan het Californiëplein.

Vanochtend werd aangevangen met de bouwwerkzaamheden voor de nieuwe Kinepolis-bioscoop, die een prominente plek krijgt in het winkelgebied Centrum Schalkwijk in Haarlem. De cinema in het zogenoemde Floriadeblok zal 6 zalen en 934 zitplaatsen tellen en alle zalen worden voorzien van laserprojectie. Kinepolis verwacht er na de opening in het vierde kwartaal van 2020 zo’n 330.000 bezoekers per jaar te ontvangen.

Jacqueline Aarts, Country Manager Box Office, Sales en Marketing: “We kunnen niet wachten om in Haarlem onze achttiende vestiging te openen en ook in dit gebied onze bezoekers te verrassen met het comfort en de kwaliteit waar Kinepolis bekend om staat.

Kinepolis houdt haar nieuwe bezoekers op de hoogte van de bouw via Facebook.

Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief van Haarlem updates:
Voer je e-mailadres in:


(Geleverd door FeedBurner)

11 REACTIES

Comments are closed.