Kerstbomen inzamelactie

0

Zoals ieder jaar organiseren gemeente Haarlem en Spaarnelanden weer een kerstbomen inzamelactie.

Op de woensdagen 8 en 15 januari 2020, tussen 12.30 en 16.00 uur, kunnen kinderen tot en met 15 jaar op diverse locaties in Haarlem oude kerstbomen brengen. Per ingeleverde boom krijgen zij €. 0,40 en een lootje waarmee ze kans maken op de super prijs van €. 500,00. Daarnaast zijn er cadeaubonnen te winnen.

Ook volwassenen en kinderen ouder dan 15 jaar kunnen de kerstbomen uiteraard inleveren op de inzamellocaties. Zij doen echter niet mee aan de actie. Meer informatie over de actie en de inzamellocaties is te vinden op www.spaarnelanden.nl/kerstbomenactie.

Raam poster
Heeft u een kerstboom staan die de kinderen voor de actie mee mogen nemen? Hang dan de poster op die u hier kunt downloaden.

Haarlemmers kunnen de oude kerstbomen ook inleveren op het Milieuplein. Dit kan van maandag tot en met zaterdag van 8.00 tot 15.30 uur, elke dinsdag van 8.00 tot 20.00 uur en elke laatste zondag van de maand van 10.30 tot 16.30 uur. Uitzondering: op dinsdag 31 december sluit het Milieuplein om 15.30 uur en op 1 januari 2020 is het Milieuplein gesloten.

Meer informatie over de kerstbomenactie, het ophalen van een raamposter, indien u deze niet kunt downloaden en afdrukken, en het Milieuplein is te vinden op www.spaarnelanden.nl.