Man mogelijk opzettelijk aangereden

0

De politie is op zoek naar getuigen van een aanrijding op de Werfstraat in Haarlem waarbij een 49-jarige man uit IJmuiden gewond raakte.

Omstreeks 23.35 uur kreeg de politie melding van een aanrijding. Ter plaatse lag het slachtoffer op straat. Behandelend ambulancepersoneel bracht het slachtoffer over naar het ziekenhuis. De man verklaarde dat hij opzettelijk was aangereden.

Een getuige verklaarde dat er kort voor de aanrijding mogelijk een woordenwisseling of een conflict heeft plaatsgevonden tussen het slachtoffer en een ander persoon en dat een kleine donkergekleurde bestelauto hard wegreed.

De politie onderzoekt de toedracht van het incident.

Getuigen
Getuigen worden verzocht contact op te nemen met de politie in Haarlem. De politie is bereikbaar op tel.nr. 0900-8844. Anoniem bellen kan ook op 0800-7000 (Meld Misdaad Anoniem).

Advertentie