Theo de Feyter: ‘The return of Jasman’

Opening tentoonstelling op vrijdag 22 mei 2020 van 11.00 tot 18.00 uur

0

Theo de Feyter gaat in Galerie Kruisweg-68 een beeldverhaal laten zien met de figuur ‘Jasman’ in de hoofdrol. Jasman is een alter ego dat de tekenaar/schilder Theo de Feyter al jaren achtervolgt, in en buiten zijn atelier.

Jasman is met gouache geschilderd op honderden bladen en doeken, deze sequenties vormen samen een beeldroman waarin een vermomd personage een spel speelt met mystificatie en intimidatie: wie is Jasman, en wat wil hij eigenlijk?”

Er kunnen maximaal 6 personen per uur de tentoonstelling bezoeken. Verzoek om telefonisch 06-13103637 een tijdvoorkeur op te geven, zodat we de anderhalve meter maatregel kunnen naleven.

Er is een video te zien van Marcella Kuiper waarin Joost Pollmann in gesprek gaat met Theo de Feyter. Theo is de gehele dag aanwezig om persoonlijk de mensen te ontvangen en eventueel toelichting te geven. Uiteraard met een drankje.

Bij de expositie verschijnt een boek met een beschilderde fotoprint in een genummerde oplage.

Info
Opening tentoonstelling op vrijdag 22 mei 2020 van 11.00 tot 18.00 uur
Galerie KRUIS-WEG68
Kruisweg 68 – 2011 LE Haarlem
do-t/m zat. 11-18 uur en op afspraak

Advertentie