Het nieuwe boek van Jennifer Wagemans uit Haarlem is verschenen: De Legendes van Pendar

0

Op vrijdag 25 september is het nieuwe boek ‘De Legendes van Pendar – Het Onomkeerbare Offer’ van Jennifer Wagemans verschenen. Dit fantasyboek wordt uitgegeven door Uitgeverij Boekscout.

In dit deel van het avontuur bereiden onze helden zich voor op de strijd. Een speciale dimensie om in te trainen lijkt de ultieme oplossing te zijn, maar zorgt voor een behoorlijke omweg. Jake en Lira maken kennis met de Wensmaker en kunnen er maar moeilijk achter komen wat zijn motivatie is om hen te helpen. Ook ontmoet het stel verschillende Pendarische wezens: Caebots, Danann, Parvolan en zelfs een Actabantur. Welke wezens zijn te vertrouwen en welke zijn uit op bloed? Wie is wie hij zegt dat hij is? Dat lees je in dit vierde deel van de Legendes van Pendar.

Jennifer Wagemans heeft de illustraties in haar boek zelf gemaakt.

Over de auteur
Jennifer Wagemans is niet alleen hard aan haar carrière als auteur aan het werk, maar ook aan haar loopbaan als Marketeer. Ze heeft net een nieuwe baan en leert steeds meer over marketing. Die ontwikkeling helpt haar in het promoten van haar boeken en in het ondersteunen van beginnende auteurs. Haar achtergrond in de psychologie heeft zich hiervoor als een mooie basis bewezen. Enthousiast kijkt ze uit naar het uitgeven van het volgende boek, want aan ideeën heeft ze geen tekort!

Boekgegevens
Titel: De Legendes van Pendar – Het Onomkeerbare Offer
Auteur: Jennifer Wagemans
Verschijningsdatum: 25-09-2020 Aantal pagina’s: 212
ISBN: 9789464035896 Geïllustreerd: nee
Verkoopprijs: € 20,99 Uitvoering Paperback
* inclusief kosteloze verzending in Nederland en België

Advertentie
Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief van Haarlem updates:
Voer je e-mailadres in: (Geleverd door FeedBurner)