Nieuwjaarsconcert Philharmonie live op NH Nieuws

Feestelijke start van 2022

0
TenToon Ensemble
TenToon Ensemble

Philharmonie Haarlem en NH Nieuws gaan samen door op de vorig jaar ingeslagen weg met de live tv-uitzending van het Nieuwjaarsconcert. Heel Haarlem en omgeving kan op 1 januari a.s. om 15.00 uur genieten van het rechtstreekse verslag van het nieuwjaarsfeest in de Philharmonie, thuis vanaf de bank.

TenToon Ensemble, Sterre Konijn en Christiaan Kuyvenhoven
Het TenToon Ensemble luidt 2022 in op eigentijdse wijze met de mooiste muziek die voor het ensemble werd geschreven en gearrangeerd. Het wordt een feestelijk programma met onder meer de ouverture en dans van Sjostakovitsj en een heerlijke Walsenmedley. Dit jaar verwelkomt het ensemble daarbij niet één, maar zelfs twee solisten op het podium. De allround zangeres Sterre Konijn zingt prachtige chansons waaronder Tout Dit, Nana en Blackbird. De Haarlemse pianist Christiaan Kuyvenhoven zal de Rhapsody in Blue van George Gershwin met het ensemble spelen, speciaal voor deze gelegenheid gearrangeerd door Bob Zimmerman. Kuyvenhoven is tevens de presentator van deze bruisende concertmiddag. Dat wordt een muzikaal feest op het podium en in de huiskamers!

We zijn trots dat we zelfs in deze tijden dit geweldige live concert in onze prachtige Grote Zaal hebben staan. Hierdoor kunnen we zoveel mogelijk mensen in onze regio deze feestelijke, muzikale start van het nieuwe jaar laten meebeleven. We hopen in 2022 zo snel mogelijk deze concerten weer voor volle zalen te kunnen presenteren,” aldus Edwin van Balken (Directeur Stadsschouwburg & Philharmonie Haarlem).

Info
Nieuwjaarsconcert Philharmonie live te zien op NH Nieuws
zaterdag 1 januari van 15.00 uur tot 16.15 uur
TV-kanaal NH Nieuws (Ziggo kanaal 707/KPN kanaal 509)
Meer informatie www.theater-haarlem.nl/nieuwjaarsconcert

 

 

 

- Advertentie -