Rond de komende feestdagen zijn er wijzigingen in de openingstijden van het Milieuplein in Haarlem en in de afvalinzameling. Dit kan gevolgen hebben voor het aanbieden van je container. Na de feestdagen kun je je kerstboom inleveren bij een van onze locaties in Haarlem, Spaarndam, Zandvoort en Bentveld.

Geen afvalinzameling op Tweede Kerstdag
Op maandag 26 december 2022, Tweede Kerstdag, is er geen inzameling van gft- en duocontainers. De aangepaste inzameldag is zaterdag 24 december 2022.
Ondergrondse containers worden altijd geleegd, ook tijdens feestdagen. Ophaalafspraken voor grof huishoudelijk afval kunnen niet worden ingepland tussen maandag 26 en vrijdag 30 december 2022.

Milieuplein Haarlem
Op zaterdag 24, zondag 25, maandag 26 en zaterdag 31 december is het Milieuplein in Haarlem gesloten. Op alle andere dagen gelden de reguliere openingstijden voor het Milieuplein. Kijk op spaarnelanden.nl/over-ons/contact/milieupleinen.

Klantenservice
De Klantenservice van Spaarnelanden is gesloten op maandag 26 december.

Check de Afvalwijzer of app
Online vind je alle informatie over afvalinzameling in de gemeenten Haarlem en Zandvoort op afvalwijzer.spaarnelanden.nl of in de app ‘Afvalwijzer Spaarnelanden’.

Kerstbomeninzameling
Samen met de gemeente Haarlem en de gemeente Zandvoort organiseert Spaarnelanden jaarlijks een kerstbomenactie. Kinderen t/m 15 jaar ontvangen €0,50 per ingeleverde kerstboom en maken daarnaast kans op leuke prijzen!
In Zandvoort en Bentveld kun je op 11 januari je kerstboom inleveren en in Haarlem en Spaarndam op 4 en 11 januari. Ga naar https://spaarnelanden voor alle informatie.

- Advertentie -