Caprera bestaat 75 jaar

0
De Dijk bij Caprera. Fotografie: Peter van Heun.
De Dijk bij Caprera. Fotografie: Peter van Heun.

Op donderdag 26 januari start de kaartverkoop van het jubileumprogramma van Caprera Openluchttheater en Wandelpark in Bloemendaal.

Een gevarieerd zomerprogramma
Op het programma staan onder andere Nederlandse topartiesten als Diggy Dex, Edwin Evers Band, Nielson, Stef Bos en HAEVN. Floor Jansen en Rolf Sanchez maken hun Caprera debuut. In samenwerking met Patronaat presenteren wij de Canadese bluegrass band The Dead South, de Noorse folkgroep Wardruna en de Engelse singer/songwriter Jonathan Jeremiah. Er is cabaret van Youp van ’t Hek, die dit jaar voor de laatste keer optreedt in Caprera, Theo Maassen, René van Meurs en Kasper van der Laan. Later dit voorjaar worden er meer namen toegevoegd aan
het programma.

Jubileumprogramma
Speciaal voor het jubileumjaar hebben wij tijdens alle schoolvakanties activiteiten ontwikkeld. Wij starten van 3 tot en met 12 maart met het Caprera Licht Festival. Een betoverende wandeling rondom ons theater met 13 prachtige lichtkunstwerken van vooraanstaande kunstenaars. Met Pasen zijn er muzikale natuurwandelingen in ons park en wordt de klankboom onthuld. Tijdens de meivakantie worden er verschillende nieuwe wandelingen geïntroduceerd die in groepsverband of individueel gelopen kunnen worden. Wij eindigen dit jaar weer met een gezellige kerstmarkt.

Taxi Salon
Met hun ontmoetingsplek ‘De Taxi Salon’ trekken theatermakers Hanna Timmers en Gerbrand Bos een jaar lang in een tuktuk door Bloemendaal op zoek naar verhalen. Deze unieke ontmoetingen en gesprekken zullen resulteren in vier intieme voorstellingen op het podium van Caprera en een grootse happening verspreid over het theater en wandelpark tijdens de herfstvakantie.

De kaartverkoop voor het nieuwe seizoen start a.s. donderdag 26 januari om 12:00 uur, via www.caprera.nu.

- Advertentie -