Doculab organiseert Masterclass met Reber Dosky in de Pletterij

0

Op woensdag 22 februari kun je bij de Pletterij een masterclass documentairemaken volgen. Deze masterclass wordt gegeven door de bekende filmmaker Reber Dosky.

Hij is de maker van het met de IDFAprijs 2016 bekroonde documentaire Radio Kobani. In deze docu staat de jonge Koerdische verslaggeefster Dilovan Kîko centraal. Zij is 20 en vastbesloten om in de ruïnes van haar stad, waar letterlijk geen huis meer overeind staat, een radiostation te beginnen. Reber Dosky heeft dit proces en het persoonlijke verhaal van Dilovan, in een prachtige documentaire gegoten, die terecht een prijs heeft gewonnen.

Het programma van de Masterclass begint om 15.00 uur. Om 18.00 is er een diner en om 20.00 uur wordt de documentaire Radio Kobani vertoond met een inleiding door de maker. Het avondprogramma wordt geleid door Thijs Launspach en is ook apart te bezoeken.

Info
De prijs voor het hele programma (masterclass, diner en documentaire) is € 25,00. Het aantal plaatsen voor de workshop is beperkt, dus schrijf je snel in. Dat kan via de website www.pletterij.nl. De Pletterij is gevestigd aan de Lange Herenvest 122 in Haarlem.