Leren van elkaar bij Resto VanHarte Haarlem

0

Meld je aan en doe mee

Als onderdeel van het project Geef je Buurt een Boost organiseert Resto VanHarte Haarlem op donderdag 23 februari een kookworkshop voor kinderen en hun ouders. Locatie is Coffeemania Parkwijk op Prinses Beatrixplein 51-53. Chef-kok Gerard Koopmanschap laat zien hoe je gezond én lekker kan koken. Uiteraard is er voldoende tijd om te proeven. Dus kom langs en doe mee.

Iedereen is van harte welkom tijdens de kookworkshop. De workshop is gratis voor kinderen en hun ouders. Het programma is van 16.00 uur tot 18.00 uur. Aanmelden kan via de bar van Coffeemania.

Geef je Buurt een Boost
Geef je Buurt een Boost bestaat uit een serie activiteiten die Resto VanHarte in anderhalf jaar tijd uitrolt in twintig steden in Nederland. Activiteiten variëren van barbecues tot talentenjachten en kookwedstrijden. Het doel is om buurtbewoners te betrekken en te activeren en de buurt zo een boost te geven. De eerste activiteiten hebben reeds plaatsgevonden; in heel Nederland organiseerde Resto VanHarte afgelopen jaar succesvolle buurtbarbecues en open podia. Geef je Buurt een Boost is mede mogelijk gemaakt door de Nationale Postcode Loterij.

Over Resto VanHarte
Resto VanHarte is het levendige buurtrestaurant met betaalbare en gezonde driegangendiners. Iedereen is welkom bij Resto VanHarte. Onze Resto’s zijn er voor iedereen, jong en oud, waar je ook vandaan komt. Buurtbewoners koken en eten hier samen, leren elkaar kennen en dragen zelf bij aan een leefbare buurt. De Resto’s worden gerund door een klein team van professionals, maar de echte drijvende kracht is de inzet van onze vrijwilligers. Resto VanHarte is synoniem aan meedoen en daarmee hét recept voor een betere buurt.

Advertentie