18-jarige rijdt rond met nepvuurwapen

0

Op donderdagmiddag heeft de politie in Haarlem een nepvuurwapen in beslag genomen van een 18-jarige jongen uit Aerdenhout.

Rond 17.10 uur controleerde de politie de verdachte die op een bromfiets over het Houtplein in Haarlem reed. Onder de buddyseat van het voertuig werd een nepvuurwapen gevonden. Het ging hier om een niet van echt te onderscheiden vuurwapen dat geschikt is om mensen mee te bedreigen.

De politie nam het wapen in beslag. Tegen de verdachte wordt proces-verbaal opgemaakt.

Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief van Haarlem updates:
Voer je e-mailadres in:


(Geleverd door FeedBurner)
Vorig artikelSkaten over de Haarlemse bruggen
Volgend artikelE-books downloaden voor je e-reader
De redactie van Haarlem updates zorgt er voor dat er regelmatig updates (persberichten) op deze site komen te staan. Zelf maken wij reportages, interviews of mooie fotoseries van Haarlem en omgeving. Neem gerust contact met ons op als u ideeën heeft voor leuke inhoud van Haarlem updates via info@haarlemupdates.nl of stuur uw persberichten naar persberichten@haarlemupdates.nl. Vragen over advertentiemogelijkheden kunt u sturen naar adverteren@haarlemupdates.nl.