Ode aan 25-jarige Vishal

0

Van 2 juni tot en met 1 juli 2018 is de tentoonstelling ‘Ensemble’ te zien in de Vishal. Het bestuur van De Vishal heeft Annette de Vries bij haar afscheid als voorzitter gevraagd een expositie samen te stellen. In 2018 bestaat de kunstenaarsvereniging vijfentwintig jaar en daarom heeft Annette vijfentwintig leden gevraagd deel te nemen. De tentoonstelling opent zondag 3 juni om 16.00 uur met een bijzondere performance.

‘Bien étonnés de se trouver Ensemble’. De titel ‘Ensemble’ verwijst tevens naar de vereniging De Vishal, waar steeds opnieuw met vereende krachten een keur aan boeiende en uitdagende tentoonstellingen wordt samengesteld, naast de vele andere activiteiten.

Op de website van De Vishal staan alle namen van de vijfentwintig deelnemende kunstenaars. Ook is daar informatie te vinden over het feestelijk programma tijdens deze tentoonstelling in het kader van het jubileum. Onder meer een avond van verhalen, een lezing, een zangworkshop en een finissage.

De Vishal
De Vishal – ruimte voor beeldende kunst in Haarlem – is met circa 150 aangesloten leden de grootste kunstenaarsvereniging van Haarlem en biedt alle aangesloten professioneel werkende kunstenaars een voor Haarlem uniek podium. De Vishal ontvangt financiële steun van de gemeente Haarlem.

Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief van Haarlem updates:
Voer je e-mailadres in:


(Geleverd door FeedBurner)