We gaan weer knallen! Shoot your Shot #14 komt eraan!

0

Shoot Your Shot # is dé filmcompetitie van Haarlem en omstreken. Ben je tussen de 15 en 21 jaar, hou jij van film of ken je iemand die van film maken houdt? Doe mee aan Shoot Your Shot #! Vanaf 3 september start de inschrijving voor deze korte filmcompetitie via www.shootyourshot.nl.

Deelnemen aan Shoot Your Shot #14 kost eenmalig €10,- en het thema van dit jaar is KNAL! Je bent vrij om je eigen genre en inhoud te kiezen. Als je film maar minimaal 1 en maximaal 5 minuten is. Maak jij een sprankelende, zomerse videoclip? Een (fake) docu over een knal feest dat jij georganiseerd hebt of een animatie waarin het knalt van de liefde? Alles kan en alles mag! Laat je fantasie vooral de vrije loop en wie weet sta jij op zondag 9 december wel als finalist in de grote finale van Shoot Your Shot #14!

Gedurende de competitie krijg je ondersteuning van professionals uit de filmwereld. Zoals bijvoorbeeld een workshop van een filmregisseur met tips en tricks om je film nog beter te maken.

Uit alle inzendingen kiest de Filmschuur een aantal films voor de spannende finale op zondag 9 december. Een professionele jury kiest uiteindelijk de winnaar. Hij of zij krijgt een waardebon van Open Studio én mag deelnemen aan de jongerenjury van een Nederlands Filmfestival. Maar dat is nog niet alles, de winnende film wordt ook een week als voorfilm vertoond in de Filmschuur.

Dit jaar krijgt de filmcompetitie van de Filmschuur een extra feestelijk tintje. We bestaan namelijk vijftig jaar. Onder het motto “Vijftig jaar vooruit” vieren we dat in ons huis nog altijd vooruitstrevende films en voorstellingen gemaakt en vertoond worden.