Orionis Kwartet speelt Mozart en Brahms in Dorpskerk Bloemendaal

0

Na enkele succesvolle concerten keert het Orionis Kwartet op zondagmiddag 13 januari terug in de Dorpskerk Bloemendaal. Op het programma staan het pianokwartet nr. 2 van Wolfgang Amadeus Mozart en het pianokwartet nr.3 van Johannes Brahms.

Het Orionis Kwartet wordt gevormd door Carla Vermeulen (piano), Willem Bijleveld (viool), Suus Bijleveld (altviool) en René Reijnhart (cello). Stuk voor stuk hebben zij een rijke muziekgeschiedenis.

Carla Vermeulen studeerde piano aan het conservatorium in Den Haag. Gedurende een periode van 15 jaar in het buitenland heeft zij les gegeven, in diverse ensembles kamermuziek gespeeld en zangers begeleid.

Suus Bijleveld heeft viool gestudeerd aan het Utrechts Conservatorium en heeft zich daarna ontwikkeld tot een all-round muzikant. Als barokviolist speelt ze in diverse ensembles. Als cellist speelt zij in het Symfonie Orkest Nijmegen en het Nijmeegs Strijkersgilde.

Willem Bijleveld is concertmeester geweest bij Collegium Musicum, studentenorkest te Leiden en bij Musica in Den Haag. Nu speelt hij in het Symfonie Orkest Nijmegen en het Nijmeegs Strijkersgilde. René Reijnhart speelt al vanaf zijn jeugd cello in talloze gezelschappen, variërend van orkesten tot kamermuziekensembles.

Na afloop bent u van harte uitgenodigd voor de nazit waarbij u een drankje krijgt aangeboden.

Info
Datum: zondag 13 januari
Aanvang: 15.00 uur (zaal open om 14.30 uur).
Adres: Kerkplein 20, Bloemendaal
Entree: 12 euro en tot 16 jaar 6 euro
Kaartverkoop: www.dorpskerkbloemendaal.nl

Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief van Haarlem updates:
Voer je e-mailadres in:


(Geleverd door FeedBurner)