Merol in Patronaat Haarlem op No Labels Festival

0
Merol. Ingezonden pr foto.
Merol.
Ingezonden pr foto.

De spraakmakende zangeres Merol, die de hitlijsten bestormd met hits als ‘Lekker met de Meiden’ en ‘Hou je bek en bef me’, treedt vrijdag 11 oktober op in het Haarlemse Patronaat. Zij is een van de headliners op het openminded No Labels Festival. Een avond voor iedereen om te laten zien en vooral horen wie je bent, zonder vooroordeel.

De tweede headliner die na Merol het podium opeist is de beroemde Smartlappen Karaoke Live Band. Na podiums als Lowlands, Paradiso en Amsterdam Pride is nu eindelijk het Haarlemse Patronaat aan de beurt. Tijdens de Smartlappen Karaoke, aangevuld met een aantal swingende hits, is het publiek de ster. Mensen die een nummer willen zingen, kunnen zich aanmelden vooraan het podium.

Nieuw festival
Het No Labels Festival is ontstaan bij drie Haarlemse ondernemers die geprobeerd hebben om Roze Zaterdag nog eens naar de stad toe te halen. Helaas ging dat jaar een andere stad met de roze eer strijken. De Haarlemmers hebben niet stilgezeten en dan maar een eigen Haarlems festival bedacht.

Met dit feest willen we weer even terug naar die heerlijke zomer in 2012 toen Haarlem Roze Stad plaatsvond. Er was zo veel liefde, gezelligheid en plezier in de stad toen. Dat wilden we weer terugbrengen. Dus hebben we ons eigen festival bedacht. Op de internationale Coming Out Dag. Mooier kan het niet,” aldus Mart Pos, een van de organisatoren van het eerste No Labels Festival. De organisatie wil met dit feest bereiken dat iedereen op deze dag 100% zichtbaar en zichzelf kan zijn en niemand een label krijgt opgeplakt.

Lekker met de meiden
De roodharige zangeres Merol weet ieders hart te veroveren met aan charmante, ondeugende en tikje ordinaire verschijning en de meest aanstekelijke nummers die je in tijden hebt gehoord. Humor, energie, dansvloerknallers en een gezonde dosis zelfspot gegarandeerd. Mart: “En Merol is de snelst opkomende artiest in Nederland van het afgelopen jaar en vooral bekend van hits als ‘Hou je bek en bef me’ en ‘Lekker met de meiden’. Voor ons een mooie gelegenheid om een zo divers mogelijk publiek te trekken, waardoor de boodschap zo breed mogelijk verkondigd kan worden zonder belerend over te komen.

Zelf een ster zijn bij Smartlappen Karaoke Band
Na Merol is iedereen een ster door zich op te geven, of niet, voor de Smartlappen Karaoke. Deze liveband speelt naast de bekende smartlappen op verzoek van ons een groot aantal nummers uit de HomoTop100 om de diversiteit te vieren,” legt Pos verder uit.

De party na de karaoke wordt gemaakt door DJ’s Moog en Bo Monde met de beste house classics, deep house en techno. Deze veelgevraagde DJ’s in de LHBTI-scene zullen tot de vroege uurtjes het feest verzorgen. Host van de avond is Miss Sasja La Vine.

Info
No Labels Festival op vrijdagavond 11 oktober vanaf 20.00 uur in het Patronaat, Zijlsingel 2. Kaarten en meer informatie: www.patronaat.nl.