Gluren bij de Buren was een succes

0

Op zondag 3 juli vond Gluren bij de Buren voor de achtste keer plaats in Haarlem. Door de hele gemeente verwelkomden enthousiaste deelnemers hun buren en ander publiek voor spetterende optredens van lokaal talent. Er waren in totaal wel 260 optredens verspreid over 89 locaties.

Ontmoeting stond centraal bij deze editie van Gluren bij de Buren. Haarlemse bewoners kregen de kans om eindelijk eens bij de buren over de vloer te gaan. Door alle wijken van Haarlem is er samen genoten van cultuur. Naast particuliere huiskamers en achtertuinen waren ook buurthuizen, zorgwoningen en volkstuinen een podium voor lokale podiumdieren.

Dit jaar was de eerste keer dat er zowel huiskamers als tuinen mee konden doen. Op deze manier kon er op nog meer locaties gegluurd worden. Het zonnetje maakte van alle optredens in de buitenlucht direct een succes, maar ook de optredens bij binnenlocaties zijn druk bezocht.

Gluren bij de Buren vond plaats in 33 verschillende gemeenten tegelijk. De volgende editie is gepland op zondag 5 februari.

Gemaakt door 023TVonline.

- Advertentie -