Prijswinnend bier Blurred Lines van Jopen nu ook in blik

Dezelfde tropische explosie, maar dan duurzamer verpakt

0

Blurred Lines is met recht één van de paradepaardjes van Jopen. De New England IPA is vanwege zijn fruitige smaaksensatie geliefd bij bierliefhebbers én kenners. De prestigieuze European Beer Star 2022 heeft Blurred Lines bekroond met brons. Dit betekent dat ook internationaal wordt erkend wat iedereen in Nederland al lang wist: dat Blurred Lines simpelweg onweerstaanbaar lekker is. En hoe mooi is het dan dat, na Mooie Nel en Non IPA, ook deze juicy IPA van Jopen nu in blik verkrijgbaar is. Even meepakken dus nog, die nazomer!

Steeds meer blik
De verpakking van bier is belangrijker dan het misschien op het eerste gezicht lijkt. In glas of blik is een wezenlijk verschil. Glas laat 2% van schadelijk UV-licht door, blik 0%. De kans op ‘lichtschade’ van het bier (waardoor het minder lekker smaakt) wordt daarmee gereduceerd tot nul. Daarnaast houdt blik zuurstof beter buiten de deur; oxidatie zal niet snel plaatsvinden. Verder gaat blik minder snel stuk, is het makkelijker volledig te recyclen en efficiënter te transporteren. Dit betekent dus een lagere milieubelasting.

Dit is de reden waarom ook Jopen steeds meer beweegt richting blik. Niet voor niets gingen andere populaire bieren van Jopen, zoals Mooie Nel en Non IPA, Blurred Lines hierin al voor. Het past bij de duurzaamheidsdoelstellingen van Jopen om de voetafdruk te willen verkleinen. En het geeft de bierliefhebber nu nog meer mogelijkheden om Blurred Lines gemakkelijk, en ook gekoeld, mee te nemen uit het schap.

Blurred brons
Michal Rabiej, hoofd marketing bij Jopen: “Dat Blurred Lines veel fans heeft, wisten we. Maar dat de European Beer Star nu een van onze persoonlijk favorieten bekroond met brons maakt ons gepast trots.” In totaal 2168 bieren uit 40 landen streden voor de prestigieuze podiumplaatsen: goud, zilver en brons. Ruim 140 brouwmeesters, vakbladjournalisten, biersommeliers en andere bierexperts jureerden al ingezonden bieren op met name zintuiglijke kenmerken: uiterlijk, geur en smaak. Deze erkenning betekent veel voor Jopen en onderstreept eens te meer: we know you want it!

Over Jopen
Al 25 jaar lang staat Jopen voor OPEN: open voor nieuwe smaken, andere ideeën, oneindige mogelijkheden, verrassende combinaties en unieke belevingen. The world is our playground. Jopen ademt variëteit en brouwt vanuit een onverzadigbare nieuwsgierigheid naar the new en the next. Geen idee, smaak, aroma, ingrediënt of brouwmethode is te gek om te proberen. When others say why, we say why not? Zolang het resultaat maar een gebalanceerd super smaakvol craft bier is met de welbekende Jopen kwaliteit. ‘There is simply no excuse for boring beer!’ Check out www.jopenbier.nl.

 

 

 

 

- Advertentie -

Geef een reactie