2B@ vuurwerk in Arnhem, Nijmegen, Den Haag, Breda, Haarlem en Hilversum

0

Optredens over de grens

Bands die gigs in andere steden willen doen moeten doorgaans een zéér lange adem hebben. Zelfs in het ‘swipe’ tijdperk is het nog heel moeilijk om veel optredens ‘over de grens’ te vinden.

Soms gaat een groep ergens anders naartoe voor een optreden, maar heel ver is dat zelden. Want hoe verder van huis, hoe minder een programmeur over de band weet en hoe moeilijker hij het aantal bezoekers kan inschatten. De ‘thuispodia’ worden dus veelvuldig bespeeld waardoor bands ‘wereldberoemd’ worden in de eigen woonplaats!

Dat is anders sinds 2B@ er werk van maakt! Om dit ‘band-swipe’ probleem te tackelen zijn afspraken gemaakt met zalen in verschillende steden voor combi optredens van 1 ‘eigen’ band met 1 ‘vreemde’ band. ‘Eigen’ bands spelen dan net zo makkelijk ‘uit’ alsof ze in de eigen stad optreden. Het levert bands meer fans op dan slechts die vrienden en familie die al zó vaak meegaan dat ze het repertoire soms beter kennen dan de bandleden zelf… De ‘thuisband’ zorgt voor publiek, de ‘uitband’ voor iets nieuws! Dus zowel bands, zaal als publiek worden er veel beter van!

2B@ArnhemNijmegenDenHaagBredaHaarlemHilversum!
Voortrekkers Paardcafé in Den Haag en Willemeen in Arnhem waar het allemaal begon zijn snel aangevuld met Café Trianon in Nijmegen, café Bel Air in Breda, Patronaat Café in Haarlem en Podiumcafé De Vorstin in Hilversum. Alle muziekstijlen doen mee zolang het eigen werk is, programmeurs van 2B@ zijn de bands zélf!

Zo werkt het:
bands melden zich (gratis) aan in een online lijst van hun eigen stad en kunnen in de andere steden (lijsten) zoeken naar de beste ‘match’. De lijsten kunnen gevonden worden met de 2B@ APP en wanneer er een ‘match’ is kan deze aangemeld worden bij organisator ZEAL online. De combi’s van 2 bands kunnen dan in elkaars stad voor muzikaal vuurwerk zorgen!

Nieuwjaars‘match’
Bands hoeven alleen maar de ideale ‘match’ te vinden in één van de 2B@ bandlijsten. Dus het nieuwe jaar heeft er weer een goed voornemen bij…op zoek naar een ‘match’ in een andere stad!

Meer info: www.zeal.onl.