Jos Wienen in het panel van De publieke tribune met Coen Verbraak

0

Krijg ik voldoende bescherming? Dat is de vraag die door het publiek wordt gesteld in de vijfde aflevering van het Human programma De publieke tribune op zondag 21 april.

Ooit bedreigd? Als leerkracht, als buschauffeur, als treinconducteur, als verpleegkundige, als horeca-medewerker, als sociale mediagebruiker, als weggebruiker? Ooit zelf zo agressief geweest? Vanwaar die bedreigingen? Vanwaar die korte lontjes? Wie beschermt mij? Wanneer treedt wie handhavend op?

In de vijfde aflevering van De publieke tribune buigen we ons over de vraag ‘Krijg ik voldoende bescherming?’ Een betrokken publiek op de tribune en Coen Verbraak stellen de vragen aan een panel bestaande uit: Jos Wienen (Burgemeester Haarlem), Fred Teeven (oud-staatssecretaris van Veiligheid en Justitie) en Geert-Jan Knoops (lead counsel voor het Internationaal Strafhof in Den Haag). De luisteraar van de vijfde aflevering is Jitske Kramer, corporate antropoloog.

De publieke tribune, het achtdelige televisieprogramma van Human is een vragenuur over essentiële zaken die iedereen kan raken.

De opnames van de vijfde aflevering vinden plaats op 18 april donderdag tussen 15.30 en 17.30 in het Stadhuis van Haarlem. U kunt zich via de volgende link (gratis) aanmelden om vragen aan het panel te stellen of te luisteren naar de discussie: https://www.eventbrite.com/e/tickets-de-publieke-tribune-aanmelden-57510952808.

Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief van Haarlem updates:
Voer je e-mailadres in:


(Geleverd door FeedBurner)