Gluren bij de Buren: Ga op cultuursafari en bezoek rond 260 optredens in alle wijken van Haarlem

0

Van Schalkwijk tot Noord: in heel Haarlem kan zondag 3 juli genoten worden van podiumkunst in de tuinen en huiskamers van bewoners.

Op zondag 3 juli gooit Haarlem de deuren en tuinhekken wagenwijd open en zijn er optredens van lokale podiumkunstenaars te zien in huiskamers en tuinen verspreid over de gemeente. Het programma van Gluren bij de Buren Haarlem zit bomvol verrassingen, vanaf nu uit te pluizen op www.glurenbijdeburen.nl.

Het is tijd om weer eens op avontuur te gaan naar cultuur. Jazz-trio’s, musicalsterren (in de dop), punkbands, balletdansers, grappenmakers, kleinkunstenaars en andere podiumbeesten vertonen hun kunsten in intieme setting. Op vrijwel elke deelnemende locatie treedt een act drie keer op tussen 13:00 uur en 18:00 uur. In totaal zijn er 263 optredens op 91 locaties.

Hoofdpartner van Gluren bij de Buren is dit jaar SPAR. John van der Ent, Algemeen Directeur: “Onze kracht ligt in de lokale aanpak. Net zoals Gluren bij de Buren dat doet. Daarom vinden wij het fijn bij te dragen aan de ontmoeting en verbinding tussen bewoners binnen verschillende wijken en gemeenten die meedoen.

Plan je eigen Gluurroute
Op de website is het volledige en meest actuele programma te vinden, met landelijk in totaal maarliefst 1500 deelnemende locaties om een weg door te banen! Ook kan er een eigen route uitgestippeld worden om te printen of om te delen met goede buren en verre vrienden en samen te gaan gluren.

GLUREN BIJ DE BUREN HAARLEM
Zondag 3 juli 2022
13:00 – 18:00 uur
Entree: pay what you can
Reserveren is niet nodig

 

 

 

 

- Advertentie -