Extra voorstellingen MOBY DICK

Grote belangstelling kerstmusical Moby Dick

0

Haarlemmers hebben weer zin om kerst in het theater te vieren. Inmiddels zijn er al bijna 5.000 kaarten verkocht voor de magische kerstmusical Moby Dick. Wegens deze belangstelling zijn er twee extra voorstellingen in de verkoop gegaan: woensdag 28 en donderdag 29 december om 15.00 uur.

Het bruist in de Stadsschouwburg nu de cast hier iedere dag repeteert samen met regisseur Leopold Witte. Ik heb al prachtige kostuums voorbij zien komen en het decor is nu al magisch. Goed nieuws dat we deze kerstvakantie heel veel mensen blij kunnen maken met onze eigen kerstproductie,” aldus directeur Edwin van Balken.

Voor wie nog geen kaarten in huis heeft, koop ze snel en beleef een fantastische kerstvakantie met de kerstmusical Moby Dick in Stadschouwburg Haarlem.

Info
Wat Extra voorstellingen kerstmusical Moby Dick
Waar Stadsschouwburg Haarlem – Wilsonsplein 23
Wanneer 22 dec t/m 5 jan – verschillende aanvangstijden
Informatie en kaartverkoop www.stadsschouwburghaarlem.nl

Met dank aan de Gemeente Haarlem, het Prins Bernard Cultuurfonds en de Nolte Stichting.

 

 

 

 

 

- Advertentie -