Bach, Brahms en Haydn bij Zang en Vriendschap

0

In de Musilenzio-serie in Gebouw Zang en Vriendschap in de Haarlemse Jansstraat nr 74 speelt op zondagavond 5 februari Lennie Kerkhoff pianowerk van Bach, Brahms en Haydn.

Tussen de verschillende werken door zijn er regelmatig stiltemomenten van enkele minuten. De muziekkeuze en de sfeer in de fijne zaal van Zang en Vriendschap nodigen uit voor een intensieve muziekbeleving en het genieten van de stilte.

Lennie Kerkhoff opende vorig jaar op 10 januari de reeks van optredens in de Musilenzio-serie. Het was voor de bezoekers een bijzondere ervaring. Haar subtiele en muzikale pianospel en de afwezigheid van applaus tussendoor versterkten de stilte die er vanaf de eerste minuut al was. Op 5 februari zal zij met een uitgelezen programma opnieuw de stilte ontlokken aan de muziek.

Deze muzikaal-meditatieve avond duurt van 20:15 tot 21:30 uur. Adres: Jansstraat 74 Haarlem. De toegangsprijs bedraagt € 9 (geen pin). Reserveren is aanbevolen via musilenzio@zangenvriendschap.nl. Meer info: Facebook: musilenziohaarlem.

Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief van Haarlem updates:
Voer je e-mailadres in:


(Geleverd door FeedBurner)