NBE & jongNBE met livestream vanuit Philharmonie Haarlem

Met na afloop een live gesprek via Zoom met Bart Schneemann in de Online Foyer

0

Wat krijg je als je jonge muzikanten, die al maanden niks mogen, de Grote Zaal van de Philharmonie geeft om in te spelen? Vuurwerk!

Een losgeslagen jongNBE heeft samen met het NBE dagen lang alle registers opengetrokken in onze Grote Zaal. Met een eclectisch programma brengen de beide ensembles elkaar op nieuwe hoogtes. De jonge honden en ervaren programmamakers spelen werken van Vivaldi en Piazolla tot muziek uit de Balkan. Alles komt voorbij in dit bijna filmische concert in een van de mooiste zalen ter wereld.

Op zondagmiddag 21 maart om 15.00 uur gaat Unlocked in première in 15 theaters tegelijk. Een ongekende, unieke samenwerking en een bijzonder cadeautje voor het publiek. Alle plekken waar het NBE zo graag speelt, zetten hun digitale kanalen tegelijk open, zodat zo veel mogelijk mensen dit spektakel kunnen bijwonen. Op de Facebookpagina en website van Pihlharmonie Haarlem is de link te vinden naar de livestream.

Na afloop van de gratis livestream is er vanuit de Philharmonie een nagesprek met artistiek leider Bart Schneemann in de Online Foyer. Hij wordt geïnterviewd door muziekprogrammeur Liesbeth den Boer.

De link naar de Online Foyer is:
us02web.zoom.us
Maximaal 100 bezoekers kunnen deelnemen aan deze live Zoomsessie.

Wat Livestream en Online Foyer Nederlands Blazers Ensemble & jongNBE
Wanneer Zondag 21 maart om 15.00 uur
Waar te bekijken Facebookpagina Stadsschouwburg & Philharmonie Haarlem: www.facebook.com.
Meer informatie www.theater-haarlem.nl.

 

 

- Advertentie -
Vorig artikelKoorschool Haarlem opent conferentie over vredesmissies Verenigde Naties
Volgend artikelMonopoly roept bewoners van Monopoly-straten in Haarlem op om te stemmen op nieuwe Algemeen Fonds-kaarten
De redactie van Haarlem updates zorgt er voor dat er regelmatig updates (persberichten) op deze site komen te staan. Zelf maken wij reportages, interviews of mooie fotoseries en video's van Haarlem en omgeving. Neem gerust contact met ons op als u ideeën heeft voor leuke inhoud van Haarlem updates via info@haarlemupdates.nl of stuur uw persberichten naar persberichten@haarlemupdates.nl. Vragen over advertentiemogelijkheden kunt u sturen naar adverteren@haarlemupdates.nl.