Win een Meet & Greet met de vrienden van Amsterdam The Style Outlets

0

Wil jij jouw favoriete YouTuber, TikTokker, of zanger(es) wel eens in het echt ontmoeten? Dan hebben we goed nieuws! Vanaf zaterdag 29 april kun je namelijk, 8 zaterdagen lang, de vrienden van Amsterdam The Style Outlets ontmoeten. Kom jij ook langs?

Wie er precies langs gaan komen houden we nog even geheim maar houdt de website en socials van Amsterdam The Style Outlets de komende weken goed in de gaten en zorg ervoor dat je een plekje bemachtigd voor de Meet & Greets!

Hoe kan ik meedoen?
Elke maandagavond om 19:00 krijg je de kans om een gratis Meet & Greet te winnen. Zet dus vast een reminder om je in te schrijven via de website van Amsterdam.thestyleoutlets.nl, en wie weet ben jij straks één van de gelukkige die een Meet & Greet wint!

Win je de Meet & Greet niet, niet getreurd! Iedere bezoeker maakt elke zaterdag kans op één van de vier prijzenpakketten, ter waarde van 100 euro, die elk weekend worden samengesteld door de speciale gast.

Van 29 april tot en met 17 juni zullen de vrienden van Amsterdam The Style Outlets, elke zaterdag tussen 16:00 en 17:00, het podium beklimmen. Ook is er tijdens de Meet & Greet gelegenheid voor het maken van een foto, een mooi aandenken aan een fantastische dag.

Het regent prijzen
En of dat allemaal nog niet genoeg is, krijgen alle bezoekers van het outletcentrum tijdens de actieweekenden een scratch & win lot bij besteding vanaf 10 euro. Hiermee maakt iedereen kans op giftvouchers van 10 tot wel 100 euro!

Een outletcentrum voor iedereen
“Het ontmoeten van een idool kan een grote impact hebben op jongeren. Ik vind het daarom ook ontzettend leuk dat we dit kunnen organiseren”, zegt Marcel Herben, center manager van outletcentrum Amsterdam The Style Outlets. “We verwachten een grote opkomst en kijken uit naar gezellige weekenden met plezier voor jong én oud. En voor de ouders die even moeten wachten, ons centrum heeft een divers aanbod aan winkels en horecagelegenheid voor een gezellig dagje uit. Zelfs de allerkleinste hebben gegarandeerd plezier in onze interactieve Ravensburger speelgoedwinkel.

 

 

 

 

 

 

- Advertentie -