Tien diploma’s jobcoaching

0
Na de intensieve opleiding is er de zonnige vrolijkheid bij de tien jobcoaches (foto: Spaarne Werkt).
Na de intensieve opleiding is er de zonnige vrolijkheid bij de tien jobcoaches (foto: Spaarne Werkt).

Participatiebedrijf Spaarne Werkt is er om mensen aan het werk te helpen en te houden. Dat is meer dan één op één matchen van een kandidaat op een baan. Mensen ontwikkelen zich verder en willen op de juiste wijze begeleid worden.

Jobcoaching door een leidinggevende of begeleider is daarbij heel belangrijk. Daarom investeert het participatiebedrijf in de opleiding tot jobcoach. Maar liefst tien teamleiders en coaches van Spaarne Werkt en coaches van (gelieerd bedrijf) Werkdag hebben deze opleiding gevolgd bij Elan Training en met het diploma afgerond.

Het gaat om een intensieve opleiding van tien maanden met groepsbijeenkomsten, het nodige huiswerk en het opbouwen van een portfolio. Spaarne Werkt is trots op deze tien gediplomeerden.

Meer informatie over Spaarne Werkt: www.spaarnewerkt.nl.

 

 

 

- Advertentie -

Geef een reactie